Felhasználási feltételek

 

 

GONDOSAN OLVASSA EL A JELEN FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET ezen honlap (a továbbiakban: "a Honlap") használata előtt. Ezen feltételek a Honlap minden meglátogatása és használatba vétele esetén, továbbá a Honlapon vagy annak révén nyújtott Tartalom (az alábbi meghatározás szerint), információ, ajánlat és/vagy szolgáltatás tekintetében alkalmazandók. A Honlap használatával Ön teljes egészében elfogadja ezen feltételeket, továbbá a Honlapra, az internetre és/vagy a világhálóra alkalmazandó minden további törvényt vagy rendeletet. Ha a feltételekkel nem ért egyet, kérjük, hagyja el a Honlapot!

TULAJDONJOG

A Honlapot a Vitafer Hungária Kft. birtokolja és működteti. A Honlapon található vagy itt közzétett valamennyi tartalom - beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a szövegeket, grafikákat, fotókat, képeket, mozgóképeket, videoanyagokat, illusztrációkat és szoftvert ("Tartalom") - a Vitafer Hungária Kft. és/vagy a csoportjához tartozó vállalatok, illetve a vele kapcsolatban álló licenctulajdonosok és/vagy tartalomszolgáltatók tulajdona. A Honlap minden eleme - beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a látványtervet és a Tartalmat - kereskedelmi, szerzőijogi, védjegyi és egyéb, szellemi tulajdonjogokra vonatkozó törvények védelme alatt áll. A jelen megállapodásban vagy a Vitafer Hungária Kft. vállalattal kötött egyéb megállapodásban kifejezetten engedélyezett módokon kívül a Honlap vagy a Tartalom részei vagy elemei semmilyen formában sem másolhatók vagy továbbíthatók. Ha ezzel ellenkező kifejezett megállapodás nem születik, a Honlap és a Tartalom, továbbá a hozzájuk kapcsolódó jogok a Vitafer Hungária Kft. vállalatcsoport vagy licenctulajdonosai tulajdonában maradnak.

SZERZŐI JOGOK ÉS VÉDJEGYEK

A Tartalom egészének szerzői joga a Vitafer Hungária Kft. tulajdonában van és marad. Ha a Honlapon található dokumentumok ellenkező utasítást nem tartalmaznak, a felhasználó (Ön) megtekintheti, lejátszhatja, kinyomtathatja, illetve letöltheti a Webhelyen található dokumentumokat, hanganyagokat és videoanyagokat, de ezeket kizárólag személyes, tájékozódási és nem kereskedelmi célra használhatja fel. Tilos a Tartalom módosítása, másolása, terjesztése, közvetítése, közzététele, előadása, reprodukálása, kiadása, licencelése, átruházása, értékesítése, továbbá a Tartalom alapján készült művek létrehozása. A szerzői jogokra vonatkozó hatályos törvényben engedélyezett módokon kívül a Tartalom egyetlen eleme sem használható fel újra a Vitafer Hungária Kft. előzetes engedélye nélkül. A jelen feltételek hatálya alatt az ilyen anyagok más honlapokon vagy hálózati számítógépes környezetekben való felhasználása tilos. A Honlapon található tartalmakban szereplő szerzői jogi információk, védjegyek és egyéb, tulajdonjoggal védett elemek eltávolítása tilos. Amennyiben Ön a Honlapról szoftvert tölt le - beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a képernyő kímélőket, az ikonokat, a videókat vagy a háttérképeket - a szoftvert, ideértve a szoftverben található vagy az annak használatával generált fájlokat és képeket is, illetve a szoftvert kísérő adatokat (összefoglaló néven: a "Szoftver") az Ön számára a Vitafer Hungária Kft. licenceli, de a Szoftverre vonatkozó tulajdonosi és egyéb jogokat nem ruházza át Önre. A szoftver tárolásához használt adathordozó az Ön tulajdonát képezi, de a Vitafer Hungária Kft. teljes mértékben a Szoftver és a hozzá kapcsolódó szellemi tulajdonjogok birtokosa marad. Ön a szoftvert nem forgalmazhatja, értékesítheti, bonthatja elemeire és kódolhatja vissza, továbbá nem fejtheti vissza a forráskódját és nem állíthatja elő annak emberi értelmezésre alkalmas változatát.

VÉDJEGYEK

A Vitafer Hungária Kft. itt használt védjegyei, szolgáltatása védjegyei és kereskedelmi nevei (beleértve a következőket is, de nem csupán ezekre korlátozva: a "Vitafer Hungária Kft." szó, "a Vitafer Hungária Kft. logó") a Vitafer Hungária Kft. vagy üzleti partnerei védjegyei vagy bejegyzett védjegyei, ha kifejezett utalás nem történik ennek ellenkezőjére. Ön semmilyen módon sem használhatja fel, másolhatja, reprodukálhatja, adhatja ki újra, továbbíthatja, forgalmazhatja vagy módosíthatja a Vitafer Hungária Kft. védjegyeket - ideértve az anyagok honlapon történő terjesztésével kapcsolatos hirdetést vagy reklámot is - a Vitafer Hungária Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül. A Vitafer Hungária Kft. védjegyek más honlapon vagy hálózati számítógépes környezetben történő felhasználása, például a Honlap (egy részének) külső internetes oldalon történő tárolása vagy reprodukálása, vagy a Honlap és más internetes oldalak közötti szöveges, beágyazott vagy közvetlen hivatkozások létrehozása a Vitafer Hungária Kft. kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos. Amennyiben Ön a Honlapról szoftvert tölt le - beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a képernyő kímélőket, az ikonokat, a videókat vagy a háttérképeket - a szoftvert, ideértve a szoftverben található vagy az annak használatával generált fájlokat és képeket is, illetve a szoftvert kísérő adatokat (összefoglaló néven: a "Szoftver") az Ön számára a Vitafer Hungária Kft. licenceli, de a Szoftverre vonatkozó tulajdonosi és egyéb jogokat nem ruházza át Önre. A szoftver tárolásához használt adathordozó az Ön tulajdonát képezi, de a Vitafer Hungária Kft. teljes mértékben a Szoftver és a hozzá kapcsolódó szellemi tulajdonjogok birtokosa marad. Ön a szoftvert nem forgalmazhatja, értékesítheti, bonthatja elemeire és kódolhatja vissza, továbbá nem fejtheti vissza a forráskódját és nem állíthatja elő annak emberi értelmezésre alkalmas változatát.

KÜLSŐ FELEKRE MUTATÓ HIVATKOZÁSOK

Az Ön kényelme és a honlap jobb használhatósága érdekében időről időre külső felek tulajdonában lévő, illetve ezek által felügyelt honlapokra mutató hivatkozásokat teszünk közzé. Az ilyen hivatkozások használatakor Ön elhagyja a Vitafer Hungária Kft. szolgáltatási tartományát. A honlapon olyan partnerek hivatkozásai is szerepelhetnek, melyek a Vitafer Hungária Kft. logóit közös márkanév-használati megállapodás keretében használják. Azok a honlapok, melyekre Ön a hivatkozások segítségével eljuthat, saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek, és bár a Vitafer Hungária Kft. célja a honlap integritásának megőrzése, nem felelős és nem vonható felelősségre ilyen oldalak tartalma és tevékenységei tekintetében. Ezért Ön az ilyen honlapokat kizárólag saját felelősségére nyitja meg. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezek a külső honlapok saját cookie-kat küldhetnek, adatokat gyűjthetnek, illetve személyes információkat kérhetnek, ezért az ilyen honlapok használatát megelőzően tekintse át azok felhasználási feltételeit és/vagy adatvédelmi szabályzatát.

VISSZAÉLÉS

Tilos a Honlap felhasználása olyan tartalom közzétételére vagy továbbítására, mely sértő, fenyegető, hamis, félrevezető, provokatív, rágalmazó, hírnévrontó, a magánélethez való jogot sértő, obszcén, vulgáris, profán, pornográf, zaklató, gyalázkodó, diszkriminatív vagy törvényellenes, illetve melynek közzététele bűncselekménynek vagy arra való felbuzdításnak minősülhet, sérti mások jogait, vagy bármely egyéb módon polgári jogi felelősséget keletkeztető vagy törvénysértő magatartást eredményez. Tilos továbbá a Honlap felületének és tartalmának kereskedelmi vagy reklámcélú felhasználása.

RÉSZVÉTEL MEGTAGADÁSA

 A Vitafer Hungária Kft. időről időre lehetővé teszi a honlapon a felhasználók által létrehozott tartalmak megtekintését és terjesztését, például hozzászólások vagy másoknak küldött elektronikus képeslapok formájában. Ha igénybe veszi ezt a lehetőséget, egyúttal elfogadja azt a tényt is, hogy a Vitafer Hungária Kft. a látogatók és a tagok által rendelkezésre bocsátott tartalom forgalmazásában csak a passzív közvetítő szerepét játssza, és nem vonható felelősségre az Ön vagy más felhasználók által létrehozott közlemények és egyéb anyagok tartalmáért. A Vitafer Hungária Kft. fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint blokkolja vagy eltávolítsa azokat az anyagokat, melyeket jelen Feltételekkel ellentmondónak talál, illetve bármilyen más okból kifogásol.

 

 

 

 

 

VitaFer termékcsalád előnyei


A VitaFer termékek olyan, több tápelemből álló szuszpenziós lombtrágyák,
melyek gyorsan és maradéktalanul felszívódnak és hasznosulnak a növényi szövetekben.

EPIN2.png

Epibrassinolide növényi növekedési hormont tartalmaz, mely Európában egyedülállóan csak a VitaFer termékekben található. Segítségével a biokémiai folyamatok stimulálódnak, így kedvező hatással van a termés hozamára, méretére és minőségére is. Emberre, állatra nem veszélyes, környezetbarát.

icons-28.png

EDTA kelatizált mikroelem tartalmuk segíti a tápelemek felvehetőségét.

icons-41.png

Párolgáscsökkentő adalékuk megakadályozza a hatóanyagok felszívódás előtti elpárolgását a levél felületéről.

icons-44.png

Nedvesítőszer tartalmuk már a harmat hatására is újranedvesíti a beszáradt permetlé oldatot, hosszabb felszívódást biztosítva a hatóanyagnak.

icons-42.png

Tapadásfokozó adalékuk védi a tápanyagot a lemosódástól.

icons-43.png

Felületaktív anyaguk javítja a permetcsepp terülését a levélen, egyenletes folyadékeloszlást és tökéletes fedőképességet biztosít

icons-45.png

Savas pH-ja csökkenti a permetlé kémhatását, ezáltal javítja a növényvédő szerek hatékonyságát.

 

Nanorészecskék


A nanorészecskék nagyon apró részecskék, amelyek mérete eléri a 100 nanométert (1nm = 10-9 m).
Jobb biológiai, kémiai és fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a hagyományos műtrágyákban használt részecskék.

Ami megkülönbözteti őket:

 • ok.pngSokkal jobb az vízben való oldhatóság,
 • ok.pngSokkal nagyobb kémiai aktivitás
 • ok.pngHatékonyabb felszívódás a növényekben

nano2.png

Valamennyi összetevő egységes, szilánkos részecskéinek hatásai a következők:

 • ok.pngOptimálisan felszívódó makro- és mikroelemek
 • ok.pngJobb a növényi rezisztencia
 • ok.pngNagyobb a növények tömegnövekedése
 • ok.pngMegnövekedett terméshozam és jobb termésminőség

 

Szuszpenzió
Termék nevepHSűrűségNP2O5K2OMgOSO3CaOBCuFeMnMoZn
VitaFer Macro5,0-6,01.33g/l186.2186.2----0.470.61.330.20.090.47
VitaFer Macro P5,0-6,01.43g/l143286143---0.640.641.430.210.10.5
VitaFer Kombi6,0-7,51.38g/l276-20755.223--0.760.761.380.760.010.76
VitaFer Micro5,0-7,01.45g/l116-14543.572.5-7.987.9814.521.750.1514.5
VitaFer Boron6,5-7,01.31g/l109137----960.691.960.690.010.69
VitaFer Extra Ca6,0-7,01.4g/l140--28-2100.630.630.771.40.140.35
VitaFer Extra Zn+S3,5-4,51.3g/l65-26-240.5------195
VitaFer Extra Mn+S3,5-4,51.64g/l65.6-32.8-229.6----278.8---
VitaFer Cu5,0-6,51.35g/l202.5---16.2-67.5--6.75-6.75
Oldat
VitaFer N+5,5-6,51.34g/l361.8--40.21.3-0.152.610.2813.40.010.08
VitaFer B7,0-8,01.36g/l------150.01-----
VitaFer Super4,0-6,01.18g/l9595----0.240.591.180.590.120.59
Egyéb
VitaFer Ca-Amical*4,0-5,01.35g/l-----202.5---6.75-6.75
VitaFer Algi*5,0-6,51.23g/l30.8-18.5-2.51.736.90.0420.69.84-6.15
VitaFer KáliFosz*5,0-6,01.38g/l40337243---------

 

 

VitaFer a VitaFertől

 • icons-31.png    Gyártói képviselet Magyarországon
 • icons-30.png    Szakmai tanácsadás
 • icons-32.png    Gyártói garancia a minőségre
 • icons-33.png    Raktárkészletről, rövid szállítási határidővel
 • icons-34.png    Komplex megoldások a tápanyag utánpótlásra

 

Javasolt használat